reklamı kapat

POPÜLER

Logitech G Pro X 2

50 saat pil ömrü sunan Logitech G Pro X 2 Lightspeed kablosuz oyuncu kulaklığı için indirim fırsatı [24 Eylül 2024]

Logitech G Pro X 2 Lightspeed kablosuz kulaklığın fiyatı geriledi. Logitech G Pro ailesinin en üst düzey konumlanan kablosuz kulaklığı yüksek malzeme kalitesi ve pembe renkli göz alıcı rengiyle dikkatleri üstüne çekiyor.

Logitech G Pro X 2 Lightspeed pembe renge sahip olsa da cihazın siyah ve beyaz olmak üzere toplamda üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Profesyonel oyunculardan alınan geri dönüşler doğrultusunda üretilen kulaklık çok kaliteli bir tasarıma sahip. Kulaklığın çoğu yerinde metal malzeme karşımıza çıkıyor. Kulaklığın çatal kısmında alüminyum, başlık kısmında ise çelik malzeme bulunuyor. Bünyesinde 50 mm’lik grafen sürücülerin tercih edildiği kulaklık bu sürücülerle çok kaliteli ve güçlü bir ses performansına imza atıyor. Kulaklık bilgisayarlar için geliştirilmiş bir cihaz olsa da G Pro X 2 mobil cihazlarla PS5 ve Nintendo Switch gibi konsollarla da uyumlu şekilde çalışıyor. Logitech’in daha önceden bünyesine kattığı Amerikalı şirket Blue Microphones’un Blue VO!CE teknolojisini kullanan cihaz iyi bir mikrofon performansı sunuyor.

Logitech G Pro X 2 Lightspeeed kulaklığın indirimli fiyatı ne kadar?

Kulaklık uzun pil ömrüyle de öne çıkıyor. Logitech’in belirttiğine göre cihaz tam dolu pille 50 saate varan bir pil ömrü vadediyor. Kulaklığın kampanyalı fiyatı ise 9.819 TL. Cihazın detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

logitech

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın