OPPO Reno11 FS, Türkiye’de 15.999 TL’ye satılacak

24 Eylül 2024 15:18

OPPO Reno11 FS akıllı telefon modeli, bugün yapılan resmi açıklamaya göre resmi olarak Türkiye’de de satışa sunulacak.

OPPO Reno11 FS hakkında OPPO Türkiye’den gelen açıklama şöyle oldu: OPPO, popüler Reno Serisi’nin oldukça şık ve erişilebilir bir AI telefonu olan Reno11 FS’i Türkiye’de tanıtmaya hazırlanıyor. Yepyeni Kozmos Halka Tasarımı, dinamik Işık Halesi ve 120Hz Akıllı Adaptif Ekran ile donatılan Reno11 FS, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. OPPO Reno11 FS, AI Portre Uzmanı, AI Silgi, GenAI teknolojisini kullanan AI Stüdyo ve AI Akıllı Görüntü Montajı 2.0 gibi gelişmiş AI özellikleriyle fotoğrafçılıkta yaratıcılığa öncülük ediyor. Qualcomm Snapdragon 685 4G Mobil Platformu ile yüksek performans için güçlendirilen Reno11 FS, AI LinkBoost sayesinde gelişmiş bağlantı sağlıyor. Reno11 FS’in kalbinde, OPPO’nun AI teknolojisini daha fazla kullanıcıya erişilebilir hale getirme taahhüdü yer alıyor. AI fotoğrafçılık alanında, AI Silgi, istenmeyen insanları veya nesneleri kolayca kaldırma ve doğal görünen arka planlar ile entegre etme olanağı sunuyor. AI Akıllı Görüntü Montajı 2.0 ise geliştirilmiş doğruluk ile güncellenerek, gelecekte kullanılmak üzere ayrı sticker olarak kaydedilebilecek çoklu konu kesimleri sağlıyor.

Telefon ayrıca, özelleştirilmiş AI destekli fotoğrafçılık deneyimi sunan AI Stüdyo’yu da içeriyor; bu da özçekimleri benzersiz dijital avatarlar haline dönüştürebiliyor. Futbol efsanesi Iker Casillas Fernández’i Şampiyonlar Ligi partnerliği yenileme etkinliğinde yeni OPPO AI Stüdyo özelliğini tanıtması için davet eden OPPO, önümüzdeki 3 sezon boyunca AI Stüdyo ve AI Silgi gibi yapay zeka özelliklerindeki yeniliklerle futbolseverlerin etkileşimini artırmaya devam edecek.

5,000mAh’lik büyük bataryası ile OPPO Reno11 FS, günlük kullanımda 1.85 güne kadar veya durmaksızın 11.11 saat TikTok akışı sunabiliyor. OPPO’nun gelişmiş teknolojisi sayesinde, batarya normal kullanımdan sonra dört yıl boyunca optimal performansını koruyabiliyor.

Bu uzun ömürlü batarya, 75 dakikada yüzde 100 şarj olmasını sağlayan 45W SUPERVOOC Hızlı Şarj ile destekleniyor. Hatta yüzde 1’de iken sadece 10 dakikalık şarj bile, 7 saatten fazla müzik çalma veya 8 saatten fazla arama süresi sunabiliyor; bu da kullanıcıların bağlı ve eğlencede kalmalarını sağlıyor.

OPPO Reno11 FS, Ekim ayından itibaren Zeytin Yeşili, Mat Gri ve Kehribar renklerinde satışa sunulacak. 8GB RAM + 256GB ROM modeliyle tüm satış kanallarında yer alacak ürünün tavsiye edilen satış fiyatıysa 15.999 TL.

OPPO Reno11 FS yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş