reklamı kapat

POPÜLER

PUBG Battlegrounds

PUBG: Battlegrounds 32.1 güncellemesi yayında; işte oyuna gelen yenilikler [Video]

PUBG: Battlegrounds kısa bir süre önce Taego haritasının güncellenmiş versiyonuyla ilgili detaylar paylaşmıştı. Taego, PUBG: Battlegrounds Güney Kore’den esinlenen haritası, oyunculara yeni bir deneyim sunmak için güncellenmişti. Bu haberin üzerinden çok geçmeden oyunun 32.1 güncellemesi indirmeye sunuldu.

Bu güncelleme çeşitli yeniliklerin yanı sıra küresel bölge birleşmesi, yeni ve zorlu bir Arcade modunun ve yardım paketi içeriklerinde uzun zamandır beklenen ayarlamaları içeriyor. Oyuncu deneyimini geliştirmeye odaklı PUBG: Battlegrounds 32.1 güncellemesi bekleme sürelerini kısaltmayı ve rekabet seviyesini arttırmayı hedefleyen bir bölge birleşmesi sunuyor.  Yeni Arcade modu Açlıkların Öcü ile daha da zorlu mücadeleler oyuncuları bekliyor. Bu yeni mod, Hayatta Kalanlar Geride Kaldı deneyimini daha zorlu bir hale getiriyor. Açlıkların verdiği hasarı arttırıyor ve oyuncuları hayatta kalmak için daha dikkatli stratejiler geliştirmeye zorluyor. Bu mod bugünden itibaren PC’ye17 Ekim’de ise konsollara gelecek. Oyuncular, savaş alanlarına yeni dinamikler getiren çeşitli eşyalarda hem güçlendirmeler hem de zayıflatmalar fark edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PUBG: Battlegrounds 32.1 güncellemesi silah ayarlamaları da sunuyor

Yeni mod ve silah ayarlamalarının yanı sıra 32.1 güncellemesi yepyeni bir Survivor Pass, yeni dereceli sezonu, geri çağırma sistemi değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve çok daha fazlasını içeriyor. Güncelleme için hazırlanan videoyu haberin devamından izleyebilirsiniz. Bu arada yeni oyun haberlerini de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlgili video

PUBG: Battlegrounds 32.1 raporu

https://log-com-tr.cdn.vidyome.com/v2/embed/BTZHyE0DphP.html