reklamı kapat

POPÜLER

RAYE, Dyson OnTrac kulaklığın global marka elçisi oldu

RAYE, Dyson OnTrac kulaklığın global marka elçisi oldu

Bugün yapılan resmi açıklama ile aktarıldığı kadarıyla ünlü şarkıcı RAYE, Dyson OnTrac kulaklığın global marka elçisi oldu.

Konu hakkında Dyson Türkiye şunları aktardı: “Global teknoloji şirketi Dyson, İngiliz şarkıcı-söz yazarı RAYE’yi OnTrac kulaklığının Global Marka Elçisi olarak duyurdu. Bu iş birliğiyle, RAYE’nin sanatsal vizyonu ve Dyson’ın üstün ses teknolojisinin nasıl geliştirildiği gözler önüne serildi. Bu ortaklık, RAYE’nin Dyson OnTrac kulaklıkla bir melodiyi hayata geçirirken nasıl odaklandığını ve sanatsal bir anlatım için sessiz ve kişisel bir alan yaratmanın öneminin vurgulandığı bir film çekimiyle duyuruldu. Filmde, Dyson OnTrac’in Aktif Gürültü Engelleme özelliği sayesinde RAYE’in dikkat dağıtıcı unsurlardan kurtulduğu görülüyor. RAYE, hayal gücünün özgürce çalışmasına izin vererek bir fikir yakalıyor ve bir melodi oluşturuyor. Bu videoyla, hem Dyson’ın hem de RAYE’nin yaratıcılık ruhu yansıtılıyor. Tüm müzik türlerine meydan okuyan tarzı ve cesur sanat stiliyle tanınan RAYE, aralarında altı BRIT Ödülü, Mercury Ödülü ve Ivor Novello Ödülleri’nin de bulunduğu çok sayıda ödüle layık görüldü.

Baş Mühendis Jake Dyson konuyla ilgili olarak “RAYE ile çalışmaktan ve onu Global Elçimiz olarak görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Müzik ve yaratıcılık konusundaki ilham verici yaklaşımı, Dyson’ın inovasyon ve sınırları zorlama dürtüsüyle mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Dyson OnTrac kulaklık, RAYE gibi sanatçıların gelişmesini sağlayan sektörde öncü ses teknolojisi sunma konusundaki kararlılığımızı yansıtıyor.” dedi.

RAYE ise, “Müzisyenler özel bir vizyon yaratmak için yorulmadan çalışır. Frekans seviyesinden, ses düzeyine, tınıya ve dokuya kadar, bir müzikal kompozisyonun her bir detayının, onu dünyaya sunmaktan mutlu olacağınız bir noktaya gelmesi çok önemlidir. Müzik dinlediğimde, onu en güzel şekilde duymak isterim. Bir sanatçı olarak, insanların tam anlamıyla üzerinde imzam olan şeyi dinlemelerini ve müziğimi stüdyoda kaydettiğimde duyulmasını hayal ettiğim gibi deneyimlemelerini istiyorum. Müziği gerçekten çok seviyorum. Basitçe söylemek gerekirse, kaliteli sesi seviyorum ve Dyson OnTrac kulaklık bunu sunuyor.” sözleriyle iş birliğini anlattı.

Dyson OnTrac yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X