reklamı kapat

POPÜLER

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyunu Rusya işgali altında nasıl yapıldı?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyunu Rusya işgali altında nasıl yapıldı?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyunu, Ukraynalı GSC Game World şirketi tarafından Rusya işgali altında nasıl yapıldı? Bunun için Xbox tarafından 1 saat 27 dakikalık özel bir film paylaşıldı.

Yukarıda ya da doğrudan burada izleyebileceğiniz “WAR GAME: THE MAKING OF S.T.A.L.K.E.R. 2” isimli 1 saat 27 dakikalık film, Ukraynalı GSC Game World’ün yeni oyununu Rusya’nın saldırısı altında nasıl hazırladığını gösteriyor. Paylaşılan filmde, GSC Game World çalışanlarının, bir video oyun stüdyosunun karşılaşabileceği en büyük zorluklardan biri olan savaşın yıkıcı koşulları altında neler yaşadıkları anlatılıyor. Bir erteleme olmazsa 20 Kasım 2024 tarihinde çıkması beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için yapılan açıklama şöyle: “Çornobıl Yasak Bölgesi, 2006 yılındaki ikinci dev patlama sonucu çok büyük ölçüde değişti. Saldırgan mutantlar, ölümcül anomaliler ve birbiriyle savaşan fraksiyonlar, Bölge’yi hayatta kalması neredeyse imkânsız bir yer hâline getirdi. Buna rağmen inanılmaz değere sahip artefaktlar, zengin olma hayali kuran veya Çornobıl’ın kalbinde yatan gerçeği keşfetmek için Bölge’ye giren ve S.T.A.L.K.E.R olarak bilinen pek çok insanın aklını çeldi.

Tek tabanca takılan bir stalkerın rolünü üstlen ve kıyamet sonrası atmosferi farklı açılarla sunan 64 km²’lik radyoaktif bölgenin yer aldığı fotoğraf gerçekçiliğindeki kesintisiz açık dünyayı keşfet. Büyük ölçüde dallanıp budaklanan destansı hikâyedeki yolunu seç ve Bölge’de ilerlerken kaderinde neyin yattığını keşfet.

Farklı fraksiyonların üyeleriyle tanışarak kimin dost kimin düşman olduğuna karar ver. Seni alt etmek için farklı taktikler kullanan düşman türleriyle yoğun çatışmalara gir. 30’dan fazla silah çeşidi ve sayısız modifikasyondan faydalanarak yüzlerce farklı ölümcül kombinasyon yarat ve sana uygun olanları kullan.

Farklı davranış modelleriyle seni öldürmeye çalışan, mutasyona uğramış korkunç yaratıklarla yüzleşmeye hazır ol. Her mutant farklı bir alt türe aitmiş gibi görünebilir ve davranışları da beklediğin gibi olmayabilir. Sayısız mutantın büyük gruplar hâlinde avlandığı ve inlerinin yer aldığı muazzam ölçüde tehlikeli bölgeler seni bekliyor.

Bölge’nin en değerli artefaktları ve sırları, en tehlikeli yerlerde saklı. Bölge’nin dört bir yanındaki oldukça değerli artefaktların peşindeyken, tehlikeli anomalilere ve eşsiz yıkıcılıktaki baş anomalilere dikkat et. Sayısız cana kıyan Bölge’nin gizemlerini çözebilecek cesarete sahip misin?”

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X