Samsung’da “Büyük TV Günleri” kampanyası devam ediyor; işte detaylar

10 Ekim 2024 11:30

Samsung büyük ekran premium TV’lerde geçerli Büyük TV Günleri kampanyasına devam ediyor. Büyük TV Günleri kampanyası kapsamında seçili premium Samsung TV modellerinden alan kullanıcılara, tercihlerine göre Gaggia kahve makinesi veya 50 bin TL’ye varan para yüklü kart hediye edilecek. Kampanya 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya kapsamında seçili Samsung Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED 4K, OLED 4K, Lifestyle ve Crystal UHD TV’ler ve The Freestyle projektörler yer alıyor.  Ayrıca, Büyük TV Günleri kampanyasına özel olarak Samsung, online mağazadan satın alımlarda geçerli olmak üzere, 15 günlük koşulsuz para iadesi garanti süresini de 30 güne çıkardı.

Samsung 8K QLED televizyon modelleri de kampanyada yer alıyor

Kısa bir süre önce incelediğimiz QLED 75QN800C televizyon da kampanyalı olarak satın alınabiliyor. Üst düzeye konumlanan QLED 75QN800C, premium tasarım çizgisiyle öne çıkıyor.  Televizyon ince bir tasarıma sahip olduğu için televizyondaki bağlantılar harici bir kutuda geliyor. Biz bu kutuyu televizyonun hemen arka kısmına dikey olarak yerleştirdik. Kutuda yer alan bağlantılar arasında dört adet HDMI, OneConnect, USB ve ses girişleri yer alıyor. Televizyonun detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Bugünlerde bir televizyon sahibi olmayı düşünüyorsanız kampanya bitmeden televizyon modellerinden birini satın alabilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş