Şarj kutusunda ekran bulunan yeni kablosuz kulaklık modeli Anker Soundcore Liberty 4 Pro tanıtıldı

04 Ekim 2024 09:38

Şarj kutusunda ekran bulunan yeni kablosuz kulaklık modeli Anker Soundcore Liberty 4 Pro resmi olarak görücüye çıkarıldı.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro kablosuz kulaklık modelinin en çok dikkat çeken yanı, şarj kutusunun içinde taşıdığı ekranı oldu. Alt bölüme yerleştirilen bu ufak ekran, şirketin paylaştığı yukarıdaki görsele göre kapak kapalıyken de görülebiliyor. Kulaklıkların şarj durumunu gösteren ekran, ANC ile şeffaflık modu ayarlarının hızlıca yapılmasına da olanak tanıyor. Kulak içi formunu benimseyen kablosuz kulaklık, pasif yalıtımı da yüksek olduğundan etkili bir aktif gürültü engelleme vadediyor. Kulaklıkların tek olarak ANC ile 7,5 saat, ANC kapatıldığı zamansa tam 10 saat kullanım ömrü sunduğunu belirten Anker, şarj kutusuyla beraber ANC ile 30 saat, ANC olmadan 40 saat batarya ömrü elde edilebildiğini açıklıyor. 10,5 milimetrelik bas sürücüsüyle 4,6 milimetrelik titanyum kaplamalı tweeter’ı bir araya getiren ürün, ses konusunda oldukça iddialı görünüyor. Bluetooth 5.3 ile birden fazla cihaza aynı anda bağlanabilen ve SBC, AAC ile LDAC kodek destekleri olan cihaz, IPX5 sertifikasına da sahip. Üç farklı renk seçeneği bulunan Liberty 4 Pro, yurt dışında 129 dolardan satışa sunuluyor. Modelin önümüzdeki aylarda Türkiye’de de satılmasını bekliyoruz.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş