Wi-Fi 7’li Huawei WiFi BE3 çok yakında Türkiye’de; işte detaylar

02 Ekim 2024 14:00

Huawei, Wi-Fi 7 teknolojisine sahip yönlendiricisini Türkiye’deki satışa sunuyor. Huawei WiFi BE3 olarak adlandırılan cihaz, 3.6 Gbps‘e varan hızlara ulaşabiliyor.

Çift bant çalışma sistemine sahip olan cihaz K QAM modülasyonu ile veri yoğunluğunu artırıyor.  Cihaz aynı anda birden fazla cihazın yüksek performansla bağlanmasına da olanak tanıyor. 128 cihaza kadar bağlantı sağlayan router, oyunlar için özel olarak tasarlanmış turbo motoru ile hızlı bağlantı ve düşük gecikme süresi vadediyor. Huawei WiFi BE3, gelişmiş 4096-QAM modülasyon tekniği sayesinde aktarım verimliliğini yüzde 120 oranında artırarak, veri iletiminde yüksek performans sağlıyor.

Huawei WiFi BE3, ince ve şık yapısı, katlanabilir dört anteni ile dikkat çekiyor. LED ışık paneline sahip olan cihaz, 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarıyla stabil bir bağlantı sunuyor. Dört anten ve sinyal güçlendirici kombinasyonuyla gelen cihaz Huawei AI Life uygulamasıyla da uyumlu şekilde çalışıyor. Huawei AI Life uygulamasıyla, ebeveynler çocuklarının internet aktivitelerini kontrol edebiliyor ve zararlı içeriklere erişimi engelleyebiliyor. Gelişmiş Huawei HomeSec teknolojisi, ağ güvenliğini 7/24 koruma altına alarak, siber saldırılara karşı üst düzey bir koruma sağlıyor.

Huawei WiFi BE3 yönlendiricinin Türkiye’deki fiyatı belli oldu mu?

Cihazın Türkiye’deki satış fiyatı henüz belli olmasa da yönlendiricinin Türkiye’de kullanıcılara uygun fiyattan satışa sunulacağı belirtiliyor. Cihazın piyasa fiyatı, 8 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş