Vivo V40 serisi için Türkiye macerası resmen başladı

16 Ekim 2024 11:10

Vivo V40 serisi için Türkiye macerası resmen başladı. Çinli Vivo’nun Türkiye’deki ürün gamı büyümeye devam ediyor.

Vivo V40 serisi için yapılan Türkiye açıklaması şöyle oldu: Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden Vivo, kullanıcıların mobil portre fotoğrafçılığı deneyimini zenginleştirmek için tasarladığı en yeni akıllı telefonları V40 ve V40 Lite’ı içeren yeni V40 Serisinin ön satışları için Türkiye’den siparişleri almaya başladı. www.myvivoshop.com üzerinden ön satış için sipariş verecek kişiler 4 bin TL’ye varan indirim kuponu fırsatından faydalanabilecek. Ayrıca bu kişilere Vivo TWS3e kablosuz kulaklık da hediye edilecek. V40, profesyonel düzeyde portre fotoğrafçılığı için titizlikle tasarlandı. Vivo ile ZEISS tarafından ortaklaşa belirlenen kalite ve görüntüleme performansı standartlarına ulaşan bu cihaz ZEISS Optics’in olağanüstü görüntü kalitesini sağlıyor. Kullanıcılar 50 MP ZEISS OIS Ana Kamera ile her ayrıntıyı yakalayabiliyor. V40 ayrıca f/2.0 diyafram açıklığına ve otomatik odaklama takibine sahip 50 MP ZEISS Ultra Geniş Açılı Kameraya sahip.

Ultra geniş 119° açısı ve güçlü otomatik odaklama özelliği ile çarpıcı manzaralar veya grup portreleri çekmek için ideal olan bu cihaz herkesin fotoğrafa sığmasını sağlıyor. Ön tarafta, 50 MP ZEISS Grup Selfie Kamerası, kullanıcıların ayrıntılı ve renkli selfie’ler çekmesine yardımcı olan akıllı otomatik odaklama ile donatıldı. Ön kamera görüntü kalitesi, çıkıntılı veya büyütülmüş yüz hatları gibi yaygın yüz bozulma sorunlarını etkili bir şekilde azaltarak daha doğal görünümlü portreler elde edilmesini sağlayan AI Yüz Şekillendirme Teknolojisi sayesinde daha da iyileştirildi.

V40 5G, kullanıcıların aktif yaşam tarzına ayak uydurmak için tasarlandığından büyük 5500 mAh BlueVolt pil ile geliyor. Bu pil kullanıcıların 63 saate kadar müzik dinlemesini sağlıyor. V40 Lite’da bulununan 5000 mAh pil ve 80W FlashCharge sayesinde ise yaklaşık yarım saatte %80 seviyesine şarj eedilebiliyor. Pil azaldığında, kullanıcılar cihazlarını hızlı bir şekilde şarj etmek ve bağlantıda kalmak için 80W FlashCharge Teknolojisine ve Hızlı şarj Moduna güvenebilirler.”

Vivo V40 Lite için 16.999 TL, Vivo V40 içinse 29.999 TL‘nin verilmesi gerekiyor.

Vivo V40 serisi yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş