Vivo Y28, Türkiye’de 13.999 TL’den satışa çıktı

01 Ağustos 2024 10:30

Vivo’nun uygun fiyatlı akıllı telefonu Y28 Türkiye’de satışa sunuldu. Modelin fiyatı 13.999 TL seviyesinde yer alıyor.

Telefonun resmi Türkiye macerası hakkında Vivo Türkiye şunları aktardı: Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden Vivo, uygun fiyata sahip akıllı telefonlarından biri olan Y28 modelini resmen Türkiye’de satışa sunduğunu açıkladı. Myvivoshop.com’da 13.999 TL gibi oldukça uygun bir fiyatla vivo TWS3e kulaklık ve 4 Yıl Pil Garantisi hediyeleri ile kullanıcıların ihtiyaç duyacağı temel özellikleri bir araya getiren vivo Y28 ile pil ömründe yepyeni bir çağa adım atabilirsiniz. Vivo’nun segmentinin en büyük 6.000mAh pil için 4 Yıl Pil Sağlığı garantisi de verdiği bu cihazda kullanılan yenilikçi mühendislik sayesinde pil kendini yeniliyor ve uzun süre kesintisiz güç sağlıyor. Sektörde 800 şarj-deşarj döngüsünden sonra pil kapasitesinin yüzde 80’nin altına düştüğü standarda karşı vivo Y28’de 1.600 şarj-deşarj döngüsünden sonra bile pil kapasitesi yüzde 80’nin altına düşmez. 44W FlashCharge özelliğini de destekleyen bu güçlü pil sayesinde uzun bekleyişlere elveda, kesintisiz kullanıma merhaba diyebilirsiniz. Cihazın olağanüstü hızlı şarj kapasitesi sayesinde artık hiçbir anı kaçırmayacaksınız.

50MP HD Ana Kamera ve 2 MP Bokeh Kamera ile donatılan vivo Y28 ile her açıdan kristal netliğinde görüntüler yakalayabilirsiniz. Canlı ve ışıltılı anların tümünü kadrajınıza alabileceğiniz bu cihazda yer alan Tek Dokunuşla Sayısız Güzellik özelliği sayesinde özelleştirilmiş fotoğraf kenarlıklarıyla çektiğiniz fotoğraflara hoş ayrıntılar ekleyebilir ve her çekiminizi benzersiz bir başyapıta dönüştürebilirsiniz.

Cihazın 90Hz yüksek parlaklığa sahip göz korumalı ekranı ile net görüntü deneyimini yaşayabilirsiniz. Bu sayede her hareket, ayrıntı ve renk yaşam bularak görsel şölen sunuyor ve bu da oyun, video izleme ve diğer eğlence deneyimlerinizi zenginleştiriyor. 1000 nit ultra parlaklığı ile cihazın ekranı güneş ışığında dahi okunabiliyor. TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikasına da sahip olan vivo Y28’de yer alan Cihazın Kademesiz Karartma özelliği, ışıklar söndükten sonra da yüksek konforun keyfini çıkarmanızı sağlarken Küresel DC Karartma özelliği ise rahatsızlık vermeyen bir okuma deneyimini mümkün kılıyor.

Hi-Res Ses Sertifikası da alan bu akıllı telefonda kullanılan Ses Alanı Genişletme Teknolojisi ile daha net bir ses deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Çift hoparlör ve Audio Booster, filmlerdeki ses efektlerini en net şekilde vererek ve müziği ahenkle ileterek etkileyici bir ses deneyimi yaşatıyor. Çift stereo hoparlörlerin bulunduğu cihazda oyunlar için ses yerelleştirme, çevreleyen ses, müzikler için üç boyutlu, güçlü, hassas ve derin bas, ortamlar için ise etkileyici denge, çevreleyen ses deneyimleri sunuluyor.

Bu cihazda 8GB+8GB Genişletilmiş RAM ve 128/256 GB ROM seçenekleri ile güzel anılarınıza daima bir yer bulabilirsiniz. Uzun süreli kullanım ve kusursuz işlevsellik ile sorunsuz performansın keyfini çıkabilir ve zaman içinde daha iyi deneyim yaşayabilirsiniz. 16 GB’ye kadar Genişletilmiş RAM desteği ile gelen cihaz 25’ten fazla etkin arka plan uygulaması arasında zahmetsizce çoklu görev yürütme sağlarken üst düzey alan optimizasyonu sunuyor.

Ayrıca RAM Tasarrufu ile cihazınızı optimize edebilir ve değerli RAM alanından 600 MB’ye kadar tasarruf ederek aşırı alan kullanımını önleyebilirsiniz. Uygulama Tutucu özelliği de önemli uygulamaları ihtiyacınız olduğunda kullanılmak üzere hazır tutarak kusursuz bir deneyim için kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor.

Dayanıklı ve güvenilir bir yol arkadaşı olarak da dikkat çeken bu cihaz, IP64 Toza ve Suya Karşı Dayanıklılık özelliğiyle tasarlandığından her ortamı güvenle keşfetmenize olanak tanıyor. Üstelik bu cihaz 150.000 kez güç düğmesi ömrü testi, 70.000 kez ses düğmesi ömrü testi, –40°C – 75 °C’de zorlu ortamlarda depolama testi ve –20°C – 50°C’de zorlu ortamlarda performans testini de geçen bir akıllı telefon.

Vivo Y28, şıklığın ve zarafetin mükemmel uyumunu iki renk seçeneği ile sunuyor. Mercan Turuncusu modelinde içinizi ısıtacak renkteki arka kapak, güneş ışığında altın gibi ışıldarken parlayan parçacıkların ve çift katmanlı kaplamanın verdiği dinamik geçişlerle farkınızı bulunduğunuz ortamlarda yansıtabilirsiniz. Metalik Yeşil modelinde kullanılan çift katmanlı kaplama, doğal bir ışıltıya sahip sıcak, şeffaf bir doku oluşturuyor. Bu kaplama zenginlik ve derinlik hissi katarak cihazınızın estetik cazibesini sofistike bir dokunuşla artırıyor.”

Vivo Y28 yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş