55 km menzil vadeden Volta VB1 Neo elektrikli bisiklet için yeni A101 fırsatı [3 Ekim 2024]

29 Eylül 2024 19:00

Volta VB1 Neo elektrikli bisiklet için yeni A101 kampanyası duyuruldu. Önümüzdeki hafta A101’e gelecek elektrikli bisiklet beyaz renk seçeneğine sahip.

Konforlu bir şehir bisikleti olarak karşımıza çıkan Volta VB1 Neo elektrikli bisiklette 250 watt’lık bir motor kullanılıyor. Elektrikli bisiklet tam olarak şarj edildiğinde 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Elektrikli bisikletin menzili yol, hava şartları ve güç destek seviyesine göre değişiklik gösteriyor. Volta, elektrikli bisikletin 30-55 kilometre arasında bir menzil sunduğunu belirtiyor.Katlanabilir ve ayarlanabilir sele ve gidona sahip olan model 22,5 kilogram ağırlığında. Bisiklette LCD bir gösterge ekranı da yer alıyor. Kullanıcılar bu sayede bisiklet hakkında bilgilere ulaşabiliyor. Bisikletteki batarya taşınabilir olduğu için batarya kolay bir şekilde çıkarılabiliyor. Bisiklette ön far ve stop lambası da bulunuyor.

Volta VB1 Neo elektrikli bisiklet modelinin A101’deki kampanyalı fiyatı ne kadar olacak?

3 EkiM’de A101’de satışa çıkacak bisikletin kampanyalı fiyatı ise 16.990 TL. Elektrikli bisiklet kredi kartlarıyla taksitle de satın alınabiliyor. Bisiklet sürmeyi daha eğlenceli hale getiren model şu sıralar uygun fiyata elektrikli bisiklet satın almayı düşünenler için iyi bir seçenek gibi görünüyor. A101’de satışa sunulacak bisiklet beyaz renk seçeneğine sahip. Yeni kampanya haberlerini de duyurmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş