Xiaomi Mi Compact 2 kablosuz hoparlör için yeni fiyat avantajı [Eylül 2024]

29 Eylül 2024 13:00

Xiaomi Mi Compact 2 için yeni indirim fırsatı açıklandı. Piyasada satılan en uygun fiyatlı kablosuz hoparlörlerden biri olan cihaz Bluetooth 4.2 bağlantısıyla geliyor. Bu sayede mobil cihazlarla kablosuz olarak iletişim kurabilen cihazın frekans tepki aralığı 200 – 18000 Hz.

Xiaomi Mi Compact 2 akıllı telefonlar haricinde televizyonlara ve diğer cihazlara da bağlanıyor. Kompakt boyutuyla öne çıkan hoparlördeki ses yüzde 80 olduğunda 6 saate kadar kullanım imkanı sağlıyor. Daha yüksek ses seviyesinde pil ömrü daha kısa sürede bitiyor. Kullanıcılar hoparlörün pilini akıllı telefonlarından kontrol edebiliyor. Pil kapasitesi 480 mAh olan hoparlör A2DP, AVRCP ve SPP profillerine destek veriyor. MicroUSB bağlantısı üzerinden şarj edilebilen hoparlör ufak bir boyuta sahip olsa da güçlü ses performansıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar bu hoparlörü çantalarının arkasına takabilecekleri gibi bisikletlerinde de kullanabiliyor. Hoparlörde bununla birlikte dahili mikrofon da yer alıyor. Mikrofon sayesinde kullanıcılar telefonlarına gelen aramaları direkt hoparlör üzerinden cevaplayabiliyor.

Xiaomi Mi Compact 2 kablosuz hoparlör uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Hoparlörün üzerinde yer alan fiziksel tuşlar sayesinde kullanıcılar hoparlörü kolay bir şekilde kontrol edebiliyor.  Hoparlörün A101’deki fiyatı ise 399 TL. Uygun fiyata kompakt bir kablosuz hoparlör satın almayı düşünüyorsanız bu kampanyayı tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş