Xiaomi Redmi Buds 4 Active kablosuz kulaklık için yeni A101 fırsatı [Ağustos 2024]

09 Ağustos 2024 14:00

Xiaomi Redmi Buds 4 Active kablosuz kulaklık için A101 fırsatı var. İki farklı renk seçeneğine sahip olan kulaklık uzun pil ömrü ve ANC özellikleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcılar kulaklığın pilini yüzde 100 şarj ettiğinde 28 saate kadar pil ömründen yararlanabiliyor.

Redmi Buds 4 Active modelinde hızlı şarj özelliği de bulunuyor. Cihaz 10 dakika şarj edildiğinde 110 dakika boyunca çalışabiliyor.. 12 mm’lik dinamik sürücünün tercih edildiği kulaklık mobil cihazlara Bluetooth 5.3 bağlantısıyla eşleşiyor. Kulaklık Google Fast Pair özelliğiyle Android’li cihazlara hızlı bir şekilde bağlanabiliyor. Her kulaklık, arka plandaki ortam gürültülerinin neden olduğu kesintileri azaltmak için kullanılan yüksek hassasiyetli bir mikrofona sahip. Kulaklık IPX4 sertifikasına da destek veriyor. Bu sayede su sıçramalarına karşı koruma sağlayan cihaz dokunmatik kontrol özelliğine de destek veriyor. Kullanıcılar bu sayede kulaklığı kolay bir şekilde kontrol edebiliyor.

Xiaomi Redmi Buds 4 Active kulaklığın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Cihazın ağırlığı 3,65 gram, şarj kutusunun ağırlığı ise 42 gram. Piyasada daha yüksek fiyata satılan kulaklığın A101’deki indirimli fiyatı ise 499 TL. Kulaklık kredi kartlarıyla taksitle de satın alınabiliyor. Bugünlelrde bütçe dostu bir kablosuz kulaklık arıyorsanız haberde bahsettiğimiz modeli tercih edebilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş