reklamı kapat

POPÜLER

Yeni Samsung Odyssey oyuncu monitörleri Gaming Hub ile geliyor

Yeni Samsung Odyssey oyuncu monitörleri Gaming Hub ile geliyor

Bugün tanıtılan yeni Samsung Odyssey oyuncu monitörleri, oyun konusunda bağımsızlık getiren Gaming Hub ile geliyor.

Microsoft, geçtiğimiz aylarda Xbox odaklı birçok duyuru yapmış ve bunlar arasında yeni Xbox TV uygulaması da yer almıştı. İlk aşamada Samsung’un 2022 model akıllı televizyonları için gelecek bilgisi verilen uygulama, kişilerin konsol olmadan tüm oyunları direkt olarak televizyonları aracılığıyla oynamasına imkân tanıyacaktı. Bu uygulama ve fazlası geçtiğimiz haftalarda 2022 model Samsung televizyonlar için gönderilmişti. 2022 model TV’ler için gelen “Gaming Hub” ile yeni bir dönem başlatan teknoloji devi Samsung, kişilerin direkt olarak televizyonları üzerinden Nvidia GeForce Now, Google Stadia, Utomik, Twitch, Xbox TV ve Amazon Luna servislerine hızlı şekilde erişim sağlamasına imkân tanımaya başladı.

İşte bu “Gaming Hub”, firmanın yeni Odyssey G70B ve Odyssey G65B oyuncu monitörlerine de entegre edildi. Bu sayede direkt olarak monitörlerde Xbox Cloud Gaming, Google Stadia, Amazon Luna ve Nvidia GeForce Now gibi bulut oyun servislerine erişim sağlayabiliyor, bu sayede oyun keyfi bilgisayar / konsol olmadan da elde edilebiliyor.

27 inç ile 32 inç boyutlarda ve 1140P ile 4K çözünürlüklerde alınabilecek dört farklı versiyonu olan monitörlerden Odyssey G70B düz, Odyssey G65B ise kavisli yapıda. 1 ms tepki süresine ve modele göre 144 Hz ile 240 Hz yenileme hızlarına sahip olan farklı panel türlerine sahip ürünler, firmanın alışılan tasarım çizgisini devam ettiriyor. İleride Türkiye’de de satılacak monitörlerin henüz fiyatları açıklanmış değil.

-Gaming Hub açıldığı zamanm böyle bir arayüz sunuyor-

Samsung gelişmeleri yanında bu da ilginizi çekebilir: L’Oreal firmasından 2023’te gelecek evde saç boyama cihazı

İLGİLİ HABERLER